Ragnarok i

Tarzan
land
     
     
 

Lindevej 1, 9370 Hals

E-mail heidikarnoldmortensen@gmail.com

 
     
     
  Heidi Karnold Mortensens debutbog.
Den handler om hendes tid som teenager i Afrikas dengang værste diktatur.
 
     
  Heidi Karnold Mortensens anden bog.
Den handler om ????
 
     
     

Safaritango
Læs om bogen Anmeldelse

Foredrag
Giv glæden en chance 

 


Anmeldelse på Ragnarok i Tarzanland

 

Venner der udsættes for lemlæstende tortur . Dagligt jagt efter mad i butikker med tomme hylder. Og første parket til en kaotisk og dødbringende evakuering af arbejdsløse mennesker.

Heidi Karnold Mortensen oplevede lidt af hvert, da hun som teenager i 1970´erne boede 2 år i det Vestafrikanske diktatur Ækvatorial Guinea. Oplevelserne er blevet til i en bog."Ragnarok i Tarzanland", som Frederikssundforlaget Fogeds forlag , netop har udgivet.

Bogen er baseret på Heidi Karnold Mortensens dagbog og breve til en veninde i Danmark, og i løbet af 144 sider fortæller hun ligefrem om de store og små oplevelser, hun og familien har i perioder som expats i det urolige og fattige land. Selv om familien er udsendt af FN må de leve under samme kår som de lokale, og hver dag bliver en kamp for at få mad på bordet, for landets egenrådige diktator har stoppet al import og forbudt befolkningen at fiske.

Så der er ingen mad, og heller ikke til FN-folk . Kun når en illegal fisker banker på døren midt om natten, eller det lykkes at få en invitation til festivitas på en af ambassaderne.

Debut

Det er Heidi Karnold Mortensens debutbog, og selv om man kunne ønske sig en skrappere redigering af indholdet , er bogen underholdene, ærlig og ligefrem læsning.

Udover den meget personlige beretning fortæller bogen også om en periode i Ækvatorial Guineas historie, som ikke er en del af folkeskolens pensium, og dermed kan de 144 sider måske være med til at gøre læseren en smule klogere på verdenshistorien og nogle af de mange gruopvækkende ting, menneskeheden udsætter sig selv for.

"Ragnaroki Tarzanland" kan købes i boghandlere landet over.

Kilde: Frederikssund Amtsavis 30/9 2008