Ragnarok i

Tarzan
land
     
     
 

Lindevej 1, 9370 Hals

E-mail heidikarnoldmortensen@gmail.com

 
     
     
  Heidi Karnold Mortensens debutbog.
Den handler om hendes tid som teenager i Afrikas dengang værste diktatur.
 
     
  Heidi Karnold Mortensens anden bog.
Den handler om ????
 
     
     

Safaritango
Læs om bogen Anmeldelse

Foredrag
Giv glæden en chance 


Anmeldelse på Safaritango

 

Safaritango – sådan kalder guiden det, når rejseselskabets minibus danser sidelæns på mudrede hjulspor langt fra lov og ret. Og det kan man med god ret kalde bogens rejseselskabs oplevelser på deres fotosafari i Kenya.

   Vi følger de otte deltagere på afrejsen fra København, til de 14 dage senere flyver hjem fra Mombasa i Kenya - rig på spændende dramatiske oplevelser, romantik og intriger. For dem bliver livet aldrig mere det samme efter turen.

   Som læser kan man ikke undgå at lade sig rive med i alle deres oplevelser. Deres guide, Ditte, serverer dem kærligt i et frisk sprog, så man som læser føler sig som deltager. Forfatterens kærlighed og viden til landet og dets befolkning skinner tydeligt igem.

Også deres kenyanske chauffør, Geofrey fra kikuyustammen, tryllebinder med sine menneskekundskaber og sin viden om det landskab, dyr og folk, som de møder på safarien.  Han sørger desuden for, at de alle når sikkert gennem hele turen. Safaritango er garneret med fornøjelige tegninger. Det er kort og godt en bog, man ikke lægger fra sig, før man når til den sidste af 408 sider.

Harly Foged